Potpredsjednik Milošević obišao područje na kojem se i danas postavljau mobilne kućice za privremeni smještaj stanovništva pogođenog potresom

U Capraške Poljane jutros su dopremljena četiri takva objekta te nekoliko njih u privatnom aranžmanu. Zajedno sa saborskim zastupnikom Veljkom Kajtazi obišao je obitelji koje su danas privremeno zbrinute. Isto tako obišli su nekoliko oštećenih kuća. Tom prigodom razgovarali su i o drugim potrebama stanovništva Capraških Poljana.

Tom prigodom razgovarali su i o drugim potrebama stanovništva Capraških Poljana.

Potpredsjednik Milošević istaknuo je kako mu je žao što ima pokušaja podjela i diskriminatornog pristupa dodjel i pomoći ljudima pogođenim potresom.

Stožer civilne zaštite vođen je načelom da treba pomoći svima kojima je pomoć potrebnai sve sastavnice Stožera na terenu postupaju po istom načelu – važan nam je svaki čovjek.

Također, sve službe su danonoćno na terenu i na raspolaganju. Posljednja tri dana ulažemo začajne napore pri priključivanju električne energije na mobilne smještajne objekte. Djelatnici HEP-a rade na priključivanju kućica koje se postavljaju u orhganizaciji Stožera tako i onih koje stižu privatnim kanalima. Do sada je priključeno više od 650 kućica, a provjeravaju se i oni priključci koje su ljudi sami izradili.

Stranica